css templates

©  2018  -  Alle rechten behoren toe aan Poco a poco vzw

Poco a poco tijdens corona-crisis?

allemaal apart... maar toch samen!

Mobirise

Omdat (zoals vele activiteiten) ook onze repetities momenteel niet kunnen doorgaan, verzon onze dirigente een manier om toch te kunnen blijven repeteren.
Ze filmt zichzelf terwijl ze een liedje dirigeert en zet dat filmpje op de website voor de leden.
Op de dag waarop er een repetitie gepland stond, nemen de muzikanten hun instrument klaar, hun partituren en spelen met z'n allen -vanuit ons kot- samen een liedje.
Het is een enorme boost voor de samenhorigheid van ons orkest om te weten dat we op datzelfde moment allemaal samen aan het spelen zijn!

Om ook ons publiek een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden, filmt niet alleen Maaike zichzelf, maar ook de muzikanten.  Deze beelden worden dan samen gemonteerd in één filmpje.  Bekijk de filmpjes hieronder en geniet mee...

Mobirise

Demasiado Corazon

Deze Spaanse ambiancemaker maakt ieder van ons toch een beetje warm vanbinnen.  Mogen we met dit filmpje toch een beetje van de ambiance tot bij jou in de huiskamer sturen?

Happy Together

Dit liedje ligt ons nauw aan het hart...
Het werd enkele jaren geleden, ter gelegenheid van Music for Life, speciaal voor ons ingezongen door verschillende bekende Vlamingen (olv. Jef Neve).  Enkele van onze muzikanten mochten die opnames ook bijwonen - een dag die ze nooit zullen vergeten!
Daarnaast is dit een liedje dat een beetje de spirit van Poco a poco uitstraalt...  Het is vrolijk, vol ambiance en het gaat over graag samen zijn.
Dat hopen we trouwens heel snel weer te kunnen!  Veel luisterplezier...

Heal the World

Met dit liedje willen we elkaar en ons publiek een hart onder de riem steken.  De wereld beter maken, dat willen we toch allemaal?  En zeker in deze rare tijden!

We hopen dat jullie allemaal gezond mogen blijven en dat we elkaar heel snel weer terugzien!