Vorige optredens

Hieronder vind je een overzicht van onze optredens van de voorbije jaren.

Jubileumoptredens

Elke 5 jaar organiseren we zelf een optreden.
Deze optredens zijn niet zoals andere optredens, maar
(omdat we vieren dat we X aantal jaar bestaan) mag het op deze optredens al eens wat meer zijn...  Ze hebben doorgaans een thema met aangepaste playlist, decor, ... we werkten ook al samen met andere organisaties.

Achter elk van deze producties stond een enthousiaste werkgroep die enkele jaren erg gepassioneerd bezig was met de voorbereiding.

Hieronder een korte samenvatting van wat we al op ons palmares hebben staan.
Klik op 'meer info' voor foto's, filmpjes, ...

Mobirise

5 jaar

Het vijfjarig bestaan werd gevierd met een optreden in samenwerking met de multiculturele zanggroep 'Hei Pasoep' en de Koninklijke fanfare uit Beerse.

Lees meer...

Mobirise

10 jaar

In 2003 mogen wij 10 kaarsjes uitblazen. We hebben dit gevierd met een 2 concerten:

Op 15 maart in Deurne en op 22 maart in Ravels.

Lees meer...

Mobirise

15 jaar

In 2008 vierden we ons 15 jarig bestaan. Het werd een feestjaar met veel toeters en bellen: het thema was Glitter & Glamour.

We werkten samen met een modeschool, we reden met limousines, er werd geparadeerd op de catwalk... en we speelden muziek, natuurlijk!

Lees meer...

Mobirise

20 jaar

In 2013 vierden we ons 20 jarig bestaan.
Dit keer maakten we een Ronde door Vlaanderen.

In elke Vlaamse provincie gaven we een optreden met Vlaamse liedjes en onze kijk op de verschillende culturen en gewoontes in Vlaanderen.

Lees meer...

Mobirise

25 jaar

In 2018 staan we al 25 jaar op de planken!  Poco a poco werd geboren in de jaren '90 en dus dompelden we de 2 optredens onder in een 90's-sfeertje.

We brachten een totaalspektakel! De muziek, de looks, de dansjes, ... alles wat jij je nog herinnert van in de jaren '90 - het kwam allemaal aan bod!

We nodigden ook enkele oud-leden uit om nog eens een liedje te komen meespelen en speelden een echte battle met onze DJ-Steven!

Lees meer...

Mobirise

30 jaar

In 2023 bestaat ons orkest maar liefst 30 jaar!  We organiseerden een heus familiefestival in de streek waar we begonnen zijn: de kempen.

We brachten een extra lange show, met kledingwissels en verrassende muziek.  Daarnaast kon het publiek ook genieten van tal van randanimatie...

Lees meer...

Andere optredens

We doen niet alleen jubileumoptredens uiteraard...
Hieronder een overzicht van alle andere optredens van de voorbije jaren.

Drag & Drop Website Builder